Geslaagde matches: Circulair Ondernemen

Symbiosis4Growth heeft al geresulteerd in verschillende succesvolle matches tussen bedrijven.

Bekijk het boekje Circulair Ondernemen voor inspiratie rond de geslaagde matches tussen het mkb in West-Brabant, Midden-Brabant en Zeeland. In het boekje vind je 6 praktijkvoorbeelden van geslaagde koppelingen die vanuit Symbiosis4Growth gerealiseerd zijn. Van reststroom naar meerwaarde. 

Download het boekje.

De 6 praktijkvoorbeelden zijn  slechts een greep uit de vele lopende cases. Voor meer informatie, neem contact op met de projectleiders Wouter en Sape. Hun gegevens vind je hieronder. 

PROJECTLEIDERS

Symbiosis4Growth kent 2 projectleiders. Dat zijn respectievelijk Wouter de Buck en Sape de Haan. U kunt hen bereiken via info@symbiosis4growth.nl of via onderstaande contactgegevens. 

Wouter de Buck
wouter.debuck@wur.nl
06-50248447
Sape de Haan
dehaan@energy-networks.nl
06-46199689
Dit initiatief is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Regio Deal Midden- en West-Brabant, de provincie Noord-Brabant en de provincie Zeeland.
Meld je aan voor de online werksessie op 27 mei a.s.!
Op 27 mei a.s. organiseert Symbiosis4Growth een werksessie voor uitwisseling van restmaterialen. Online van 8.30 tot 10.30 uur.
Lees meer >
Stadlander gaat restwarmte Lineage Logistics benutten
Lineage Logistics gaat restwarmte leveren aan woningbouwvereniging Stadlander. REWIN en gemeente Bergen op Zoom ondertekenen ook de intentieverklaring. Mooi succes voor SymbiosisforGrowth.
Lees meer >
Van rest- en bijstromen naar consumentenproduct: mondkapjesspray
Lees meer >
Video-impressie van werksessie Symbiosis for Growth
Video impressie van een werksessie Symbiosis for Growth. Bekijk hoe bedrijven de werksessie voor uitwisseling van restmaterialen ervaren.
Lees meer >
Het probleem van het ene bedrijf is de oplossing voor het andere bedrijf
Lees meer >
Previous slide
Next slide