Werksessies

Tijdens werksessies kunnen mkb-bedrijven actief op zoek gaan naar concrete samenwerkingsmogelijkheden. Wat heeft een bedrijf over en wat zou een bedrijf willen hebben? Zo ontstaan er matches en interessante business opportunities voor u en bedrijven in uw omgeving. Zie ook de video-impressie.

De werksessies zijn speciaal bestemd voor bedrijven die (rest-)materialen, energie, kennis, capaciteit, faciliteiten en innovatie met elkaar willen uitwisselen. In een later stadium zullen adviesbureau's, afvalverwerkers en opleidingen betrokken worden bij het uitwerken van de lastigere casussen.

Werksessie Haven- en Industrieterrein Moerdijk

Datum:    25 november
Tijd:          09.00 - 12.00
Locatie:   Port of Moerdijk

Op 25 november a.s vindt een werksessie plaats in Moerdijk. Klik op een van de volgende keuzes voor meer informatie over deze werksessie en voor aanmelding. 
- circulaire economie Moerdijk
- aanmelden


Overige werksessies

In 2020 en 2021 zullen meerdere werksessies georganiseerd worden. In voorbereiding zijn Waalwijk en Middelburg. Zodra de exacte data bekend zijn, delen wij dit op deze plek. Als u niet kunt deelnemen aan de sessie in Moerdijk op 25 november a.s., dan kunt u al wel aangeven dat u interesse heeft om een uitnodiging te ontvangen voor een volgende werksessie in 2020-2021. Zodra de werksessies definitief gepland zijn, ontvangt u dan nadere informatie en kunt u zich inschrijven voor de werksessie naar keuze. Scores werksessies:

29 mei 2019
9 oktober 2018
22 november2018
13 juni 2019
7 oktober 2019
7 november 2019

Bergen op Zoom
Moerdijk
Terneuzen
Wemeldinge
Etten-Leur
Tilburg

7,9
8,3
8,4
8,3
8,2
8,0
Video-impressie van werksessie Symbiosis for Growth

Video impressie van een werksessie Symbiosis for Growth. Bekijk hoe bedrijven de werksessie voor uitwisseling van restmaterialen ervaren.

Lees meer Archief

Symbiosis4Growth breidt uit in 2020 en 2021

Symbiosis4Growth krijgt extra financiering en heeft 2 projectleiders aangetrokken.

Lees meer Archief

51 mogelijke matches voor uitwisseling tijdens werksessie Tilburg

51 potentiƫle matches voor industriƫle symbiose tijdens werksessie in Huis van Logistiek in Tilburg

Lees meer Archief

Het probleem van het ene bedrijf is de oplossing voor het andere bedrijf

Lees meer Archief