Werksessie Terneuzen op 7 februari: meld je aan!

Ben je ondernemer en heb je reststromen die op dit moment geld kosten? Of gebruik je grondstoffen die mogelijk uit reststromen van andere bedrijven kunnen worden geproduceerd? Tijdens deze kosteloze bijeenkomst, georganiseerd in samenwerking met Impuls Zeeland en North Sea Port, worden vraag en aanbod van (jouw) reststromen op deskundige wijze gekoppeld. Onderdelen van je bedrijfsafval kunnen een reststroom zijn dat als voedingstroom nuttig kan worden ingezet. Denk hierbij aan (rest)warmte, (proces)water, plastics, hout, metalen, biomassa, maar ook aan personeel of apparatuur.

What’s in it for me?
Circa 15-25 bedrijven gaan tijdens de bijeenkomst actief op zoek naar samenwerkingsmogelijkheden die kunnen leiden tot kostenbesparing, een positieve bijdrage leveren aan het milieu en innovatie stimuleren. Veel ondernemers hebben al met succes gebruik gemaakt van deze aanpak, die onder deskundige begeleiding van projectmanagers van Impuls Zeeland, REWIN West-Brabant en RVO staat.

Laat je inspireren!
In dit filmpje krijg je een indruk van de werksessie. Een overzicht van succesvolle matches uit eerdere werksessies vind je hier

Programma
Het programma van de werksessie in Terneuzen is als volgt.

17.00 – 17.30 uur    Walking dinner
17.30 – 17.40 uur    Welkom
17.40 – 18.00 uur    Uitleg en inspiratie ‘Industriële symbiose’
18.00 – 19.30 uur    Werksessie

Locatie
CO3 Campus
Zeelandlaan 2
4538 CA, Terneuzen

Aanmelden
In verband met een maximum aantal deelnemers verzoeken wij je om je aan te melden en aan te geven of je aanwezig wilt zijn bij de werksessie van 7 februari. Je ontvangt een bevestiging wanneer je deelname definitief is.

Voor meer informatie over deze sessie kun je contact opnemen met jesseleemeijer@impulszeeland.nl

Wat is Symbiosis4Growth? 
Symbiosis4Growth is een samenwerkingsplatform om industriële symbiose voor het MKB in West-Brabant, Midden-Brabant en Zeeland te versnellen en realiseren. Het doel van dit platform is om bedrijven aan elkaar te koppelen om (rest)materialen, energie, kennis, capaciteit, faciliteiten en innovatie met elkaar uit te wisselen. Kijk voor meer informatie op  www.symbiosis4growth.nl