Werksessie Tholen op 9 mei a.s. Meld je aan!

Symbiosis4Growth organiseert werksessies waarbij bedrijven onderling reststromen kunnen uitwisselen.

Dinsdag 3 mei a.s vind in het gemeentehuis van Tholen een werksessie plaats, speciaal voor bedrijven met interesse in  uitwisseling van reststromen.  Deze werksessie is kosteloos  

Programma
Het programma van de werksessie in Tholen is als volgt.

Datum:                         Dinsdag 9 mei 2023

Tijd:                              17.00 – 20.00 (walking dinner inbegrepen)

Locatie:                        Gemeentehuis Tholen – Hof van Tholen 2, 4691 DZ, Tholen

Doelgroep:                   Bedrijven (MKB en grootbedrijven)

Contactpersoon:          Jesse Leemeijer (jesseleemeijer@impulszeeland.nl)


Info workshop:

Beschikt u over reststromen die u op dit moment geld kosten, maar in potentie meer waarde in zich hebben? Of heeft u juist behoefte aan grondstoffen die potentieel uit reststromen van andere bedrijven kunnen worden geproduceerd?

In deze workshop georganiseerd in samenwerking met Impuls Zeeland en gemeente Tholen bieden bedrijven elkaar reststromen aan: dit kan biomassa zijn, proceswater, restwarmte, hoog- of laagwaardige reststromen, maar ook personeel of apparatuur. Circa 15-25 bedrijven gaan tijdens de bijeenkomst actief op zoek naar concrete samenwerkingsmogelijkheden die kunnen leiden tot kostenbesparing, een positieve bijdrage leveren aan het milieu en innovatie stimuleren. Veel ondernemers hebben al met succes gebruik gemaakt van deze aanpak, die onder deskundige begeleiding van projectmanagers van Impuls Zeeland, REWIN West-Brabant en RVO staat.

Door met elkaar in gesprek te gaan over wat ieder over heeft en wat ieder zou kunnen gebruiken, ontstaan er matches tussen bedrijven en daarmee interessante kansen voor u en bedrijven in uw omgeving.

Interesse voor deelname? Ga dan naar het AANMELDFORMULIER

Wat is Symbiosis4Growth? 
Symbiosis4Growth is een samenwerkingsplatform om industriële symbiose voor het MKB in West-Brabant, Midden-Brabant en Zeeland te versnellen en realiseren. Het doel van dit platform is om bedrijven aan elkaar te koppelen om (rest)materialen, energie, kennis, capaciteit, faciliteiten en innovatie met elkaar uit te wisselen. Kijk voor meer informatie op  www.symbiosis4growth.nl